Comanda telefonica: 0722.508.666

Beneficii

Beneficii Tigara Electronica

 

Tigara electronica - demonstrat, mai sanatoasa!

Numeroase studii au demonstrat faptul ca tigara electronica este mult mai sanatoasa decat tigara obisnuita din tutun. Lucrul acesta este posibil datorita faptului ca tigara electronica NU contine substante cancerigene si nici agenti chimici periculosi precum gudronul sau monoxidul de carbon. E-lichidele pentru tigara electronica sunt foarte atent testate si selectionate pentru a oferi un gust rafinat si o placere de a vapa utilizatorilor. E-lichidele sunt alcatuite dintr-un amestec de nicotina, glicerina vegetala, apa distilata si arome.

 

Tigara electronica - un produs ecologic

Tigara electronica este un produs ecologic, eco-friendly. Tigara electronica NU polueaza mediul deoarece nu are loc arderea si deci fumul este inexistent atunci cand vorbim de tigara electronica. Totodata, componentele tigarilor electronice pot fi reciclate cu usurinta. Bateriile se pot duce la orice centru de colectare a bateriilor (supermarketuri, hipermarketuri, chiar si mall-uri). Atomizoarele pot fi duse la metale sau chiar la aluminiu, in timp ce cartusele pot fi usor reciclate la materiale plastice.

 

Tigara electronica - se poate utiliza oriunde

Tigara electronica se poate utiliza in marea majoritate a locurilor publice, chiar si in locurile in care fumatul este interzis. Deoarece tigara electronica NU emana fum ci vapori, aceasta se poate folosi cu usurinta in orice loc, fara a incomoda persoanele din jur. Mirosul insuportabil de fum va disparea definitiv din casa, din haine si din par. Nu va mai fi nevoie sa stati cu geamul deschis dupa ce fumati sau mai rau, sa fiti nevoiti sa fumati pe balcon.

 

Tigara electronica - fara fumat pasiv

Unul dintre cele mai importante avantaje ale tigarii electronice il reprezinta faptul ca, NU exista fumat pasiv atunci cand vine vorba de acest dispozitiv. E-tigara emana vapori (aburi ce sunt rezultati in urma vaporizarii unui e-lichid). Numeroase studii au demonstrat faptul ca vaporii de la tigara electronica sunt inofensivi. Asadar, fumatul pasiv dispare definitiv. De acum veti putea vapa tigara electronica fara a deranja persoanele nefumatoare si fara a pune in pericol sanatatea proprie dar si a celor dragi.

 

 

În curs de procesare...