Intrebari frecvente | Tigara electronica Vipercig

Comanda telefonica: 0722.508.666

Intrebari Frecvente

Cat dureaza pana voi primi comanda?

Livrarea produselor comandate de pe site-ul nostru se face prin firmele de curierat Cargus ori Fan Courier, la domiciliu.

Comenzile care au fost plasate si confirmate telefonic de luni pana vineri, pana in ora 14:00, vor fi expediate in aceeasi zi si vor fi livrate de catre agentii Fan Courier in circa 24 de ore. Comenzile care au fost plasate dupa ora 16:00 vor fi expediate in ziua urmatoare si vor fi livrate de catre agentii firmelor de curierat Cargus ori Fan Courier in aproximativ 24 de ore.

Nu se efectueaza livrari sambata dupa ora 14:00 si nici duminica.

Costul transportului variaza in functie de orasul in care locuiti, dar si de curierul ales, dupa cum urmeaza:

Prin Cargus:

- costul transportului in Bucuresti este de 10 lei

- costul transportului in tara, conform ariei de acoperire Cargus este de 15 lei

- costul transportului in tara, in localitati din afara ariei de acoperire Cargus este de 30 lei

 

Prin Fan Courier:

- pentru Bucuresti, costul transportului este de 15 lei

- pentru restul oraselor aflate in zona de acoperire Fan Courier, costul transportului este de 25 de lei

- in cazul in care locuiti intr-o zona care nu face parte din aria de acoperire a Fan Courier, taxa perceputa variaza in functie de numarul de kilometri suplimentari parcursi de curier

 

Cum cumpar?/Cum lansez o comanda?

Este foarte usor! Pune in cos, completeaza datele si lanseaza comanda. Intr-un interval scurt de timp vei fi contactat de un reprezentant al nostru pentru a valida comanda lansata. De regula, coletul este trimis prin curier, astfel incat comanda sa ajunga la tine in aproximativ 24 de ore.

 

Cum platesc?

Se poate achita ramburs, cash direct la curierul care iti va aduce comanda. Totodata, iti punem la dispozitie contul nostru in care poti efectua plata. Ulterior, va trebui sa ne trimiti o copie dupa dovada platii pe mail. In cazul in care plata va fi facuta direct in cont, va trebui adaugat si pretul comenzii si costul curierului (aproximativ 30 de lei)

Nume societate: Adserving iAgency.ro SRL

Contul nostru: RO24RZBR0000060012111672 , Raiffeisen Vitan

 

Oferiti garantie?

Oferim o garantie de 30 de zile cumparatorilor nostri. Garantia este oferita in primul rand pentru eventualele defecte ascunse, datorita faptului ca tigara electronica este formata din consumabile cu o perioada de viata limitata.


Limitari de garantie:

- Atomizoare si clearomizoare: oferim o garantie cuprinsa intre 1 si 2 saptamani in functie de model

- Baterii si incarcatoare: garantia oferita de noi nu acopera probleme care apar ca urmare a: intretinerii necorespunzatoare sau modificarii, piese sau consumabile care nu sunt furnizate sau acceptate de site-ul nostru, functionarea in afara specificatiilor produsului, modificarea neautorizata sau abuz.

Garantia noastra acopera numai problemele si neplacerile care apar in urma utilizarii tigarii electronice in mod normal sau a defectelor de productie. In cazul in care aveti astfel de probleme, bateria sau incarcator vor fi inlocuite de catre compania noastra cu una noua, dupa ce ne expediati produsul inapoi. Costurile de inapoiere a bateriei/incarcatorului defecte vor fi suportate de catre client.

Urmatoarele produse nu sunt acoperite de garantia noastra: e-lichide, tricouri, fesuri si alte accesorii.

Garantia nu este valabila in cazul in care:

- modificati, alterati sau reparati un produs cu ajutorul altei companii decat cea a noastra

- este vorba de abuz fizic sau de o utilizare incorecta a acestuia sau exploatarea acestuia intr-o maniera incompatibila cu utilizarea indicata in manualul de instructiuni

- este o utilizare a produsului alta decat cea pentru care a fost destinata in mod initial (spre exemplu: folosirea de accesorii neaprobate cum ar fi alte incarcatoare decat cele furnizate de compania noastra)

 

În curs de procesare...