Comanda telefonica: 0722.508.666

Despre Tigara Electronica

Exista numeroase persoane care nu stiu inca cu exactitate ce este tigara electronica. Desi tigara electronica a aparut in anul 2003, in China, acest dispozitiv anti-fumat a devenit foarte popular abia in ultimii ani. Cu toate acestea, dispozitivul acesta are un potential gigantic de a inlocui tigarile obisnuite din tutun. Exista doctori, dar si medici si cercetatori renumiti care sustin ca in viitor tigara electronica ar putea inlocui definitiv tigarile obisnuite din tutun. 

Tigara electronica, cunoscuta si sub denumirea de "e-tigara" este un dispozitiv ce livreaza nicotina intr-un mod mai sanatos decat o face tigara obisnuita. Astfel, utilizatorul este ferit de efectele daunatoare ale tigarilor obisnuite din tutun. Conform studiilor realizate pana in momentul actual, peste 50 de procente din cei care au folosit tigara electronica, au reusit sa renunte la fumat sau cel putin sa reduca numarul tigarilor obisnuite fumate zilnic.

Marea majoritate a tigarilor electronice sunt formate din trei componente: baterie, cartus si atomizor. In momentul in care utilizatorul inhaleaza din tigara electronica, bateria tigarii electronice intra in functiune si furnizeaza curent atomizorului. Atomizorul incepe apoi sa vaporizeze e-lichidul (o solutie cu nicotina aflata in cartus). E-lichidul este alcatuit dintr-un amestec de apa distilata, nicotina, glicerina vegetala sau propilen glicol si arome.

Tigarile electronice sunt vazute ca fiind o alternativa mai sanatoasa a tigarilor din tutun, lucru perfect adevarat. Un lucru extrem de important de retinut este acela ca tigarile electronice nu contin substante cancerigene si nici agenti chimici periculosi sau nocivi.

La nivel global, pana in momentul actual exista deja milioane de utilizatori de tigara electronica. Acesti utilizatori s-au declarat extrem de incantati de aceste produse.

Tigara electronica, s-a demonstrat a fi modalitatea de renuntat la fumat cu cea mai mare rata de succes.

În curs de procesare...