Noutăți :: Fumatori mai sanatosi de cand au trecut la tigara electronica -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Fumatori mai sanatosi de cand au trecut la tigara electronica


Fumatori mai sanatosi de cand utilizeaza tigara electronica

 Site-ul E-cigarettedirect.co.uk a realizat un sondaj, in urma caruia s-a constatat faptul ca majoritatea vaperilor (utilizatori de tigara electronica) au simtit o imbunatatire a starii de sanatate de cand au renuntat la viciul teribil pe care il reprezinta fumatul. Din cele 1000 de persoane care folosesc tigara electronica, 98 de procente dintre acestia au declarat ca au fumat mult mai putine tigari obisnuite de cand au inceput sa utilizeze tigara electronica.

O majoritate covarsitoare de 77 de procente au declarat faptul ca nu au mai fumat deloc din momentul in care au trecut la tigara electronica

In principiu, acestia au reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica.

Totodata, 63,9 procente au raportat o imbunatatire semnificativa in ceea ce priveste tusea de fumator (tuse tabagica) dupa ce au renuntat la tigarile obisnuite din tutun. Doar 3,4 procente au declarat ca tusea de fumator a ramas in continuare la fel.

Marea majoritate, adica 70% din persoanele pe care s-a efectuat studiul au declarat ca au simtit o crestere a capacitatii pulmonare, dupa ce au renuntat la fumat. Mai mult de o cincime (22,2%) din aceste afirmatii au fost confirmate si de catre un medic.

Rezultatele pozitive nu se opresc aici, 72,9 procente din persoanele examinate au simtit o crestere a capacitatii si a abilitatii de a executa exercitii fizice. Doua treimi, adica 66 de procente au raportat de asemenea, ca au simtit o crestere a capacitatii de a efectua activitatile obositoare ce fac parte din rutina de zi cu zi.

Datele din acest studiu au fost analizate si de catre doctorul Konstantinos Farsalinos, doctor care la randul sau a efectuat numeroase studii promitatoare legate de tigarile electronice si efectele acesteia.

Potrivit doctorului Farsalinos, imbunatatirile de sanatate nu au fost majore la persoanele care au continuat sa fumeze, desi au folosit in acelasi timp si e-tigara, cu toate ca efectele benefice au fost totusi remarcate.

Rezultatele acestea nu sunt foarte diferite de rezultatele raportate de alte studii, realizate in trecut, in ceea ce priveste starea de sanatate a persoanelor care au renuntat la fumat sau au redus numarul de tigari obisnuite fumate, cu ajutorul tigarilor electronice.

Cifrele ne arata faptul ca, indiferent de cat de des se foloseste tigara electronica, acest dispozitiv anti-fumat tinde sa contribuie considerabil la reducerea numarului de tigari obisnuite fumate, dar si la imbunatatirea starii de sanatate a utilizatorilor.

 
În curs de procesare...