Noutăți :: Black Friday: Reduceri de pana la 40% la tigari electronice Vipercig -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Black Friday: Reduceri de pana la 40% la tigari electronice Vipercig


In perioada 25.11.2013 – 1.12.2013, Vipercig pune la bataie oferte la kiturile de tigari electronice pentru incepatori! Vipercig ofera calitate la cele mai bune preturi in conditii de siguranta si incredere!

Vipercig va ofera kituri de tigari electronice si accesorii, de cea mai buna calitate. De Black Friday 2013, in perioada 25.11.2013 – 1.12.2013, reducerile la tigari electronice pornesc de la 10% si pot ajunge pana la 40%!

Vipercig va ofera tigari electronice premium, realizate din componente de calitate, care ofera un gust rafinat si o cantitate de vapori consistenta. Dorinta noastra este de a va oferi o experienta de vapat placuta, care sa satisfaca lipsa tigarilor din tutun. Target-ul nostru este acela de a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii de consiliere si cele mai de calitate produse, fie ca vorbim de tigari electronice, de e-lichide sau de accesorii.  

Incepand cu data de 25 noiembrie, pe site-ul nostru veti putea achizitiona tigari electronice premium la un pret redus, chiar si cu 40%. Fiind primul an cand participam la Black Friday 2013 am decis sa oferim reduceri considerabile inclusiv la kiturile de tigari electronice pentru incepatori pentru a le oferi celor care isi doresc sa renunte la fumat, sansa de a-si cumpara o tigara electronica premium la un pret redus.

Tigara electronica este cea mai buna metoda de renuntare la fumat. In comparatie cu alte metode de renuntare la fumat, tigara electronica satisface dependenta de nicotina, dar si dependenta de gest.

Fiti cu ochii pe site-ul nostru pentru a prinde cele mai bune reduceri la tigari electronice!

În curs de procesare...