Noutăți :: Cadouri si reduceri la kiturile de tigari electronice Vipercig -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Cadouri si reduceri la kiturile de tigari electronice Vipercig


Tricou Vipercig

Si cum Black Friday a trecut, ne-am gandit ca luna cadourilor sa-ti aduca si de la Vipercig un cadou. Am pastrat si reduceri de pret, asfel incat si tu poti renunta la fumatul clasic in acest an.

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna ce urmeaza, Vipercig iti ofera preturi speciale la toate kiturile de tigari electronice Vipercig.
Daca esti nou in acest domeniu, al vapatului, trebuie sa stii ca o tigara electronica de calitate slaba, nu te poate ajuta in lupta ta cu fumul. Ai nevoie ca tigara electronica sa-ti ofere senzatia de fumat iar Vipercig stie acest lucru si tigarile elecronice produse de ei au ajutat zeci de mii de oameni sa renunte la fumat.

Pentru ca iarna ne aduce si frig, ti-am pregatit cadouri personalizate, Vipercig. Poti alege intre tricouri cu maneca lunga, fulare sau fesuri.

Vipercig este un brand Premium de tigari electronice si ca atare suntem siguri ca te vei mandri cu orice model de tigara electronica achizitionata de la noi. Cel mai important cadou pe care ti-l putem face in acest an, este sa renunti la fumat cu ajutorul unei tigari electronice Vipercig!

La multi ani si Sarbatori fericite!

La orice kit primesti cadou la alegere, un tricou sau fes sau fular Vipercig! Specifica in rubrica Observatii, din comanda, ce anume doresti.
tigari electronice vipercig, cadouri, fes, tricou, fular 

În curs de procesare...