Noutăți :: Top 10 sfaturi pentru a renunta la fumat cu tigara electronica! -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Top 10 sfaturi pentru a renunta la fumat cu tigara electronica!


Vrei sa renunti la fumat cu tigara electronica?

Aceste sfaturi utile te vor ajuta sa faci trecerea mai usor de la fumat la vapat.

Sunt realizate nu doar pe baza a celor 6 ani de experienta ai nostri, dar si pe baza recomandarilor venite de la cei peste 10.000 de clienti multumiti. Dar, hai sa vedem ce ar trebui sa sti!

1. Nu te focusa pe aparente

Inca avem clienti care doresc sa treaca la tigari electronice care seamana cu tigarile clasice. Desi, avem astfel de modele in magazin care sunt destul de bune, acestea nu sunt potrivite pentru fumatorii inraiti. Nu pentru ca nu ar fi bune, ci pentru ca nu ofera o cantitate mare de vapori, bateriile nu sunt foarte puternice (pentru ca au dimensiuni reduse) si au durata de viata scurta.

2. Alege un model potrivit pentru tine

Indiferent de recomandarile prietenilor sau de ce citesti pe internet, alege un model de tigara electronica potrivit pentru stilul tau de fumat. Asa cum oamenii sunt diferiti si fumeaza tigari diferite, asa si tigarile electronice sunt diferite.

3. Alege o aroma de elichid clasica

Atunci cand folosesti pentru prima data tigara electronica, incearca un elichid cu o aroma apropiata de ceea ce obisnuiai sa fumezi. Astfel trecerea de la tigarile clasice la cele electronice va fi mai usoara.

4. Cauta ajutor online

Exista foarte multi vaperi in Romania care discuta in mediul online despre tigara electronica. De la forumuri, bloguri si alte retele sociale, acolo poti gasi sfaturi utile pentru tine. De asemenea, ne poti suna si pe noi pentru consiliere!

5. Alege un magazin care iti ofera suport

Chiar si cele mai bune tigari electronice se pot strica, daca nu sunt folosite corect. De aceea este bine sa alegi un magazin cu o reputatie buna, care sa iti ofere garantie (si sa o respecte) si un client care foarte bun. Un magazin de incredere iti va recomanda si un model potrivit pentru stilul tau de fumat.

6. Ai rabdare!

Dupa ce am vandut tigari electronice la peste 10.000 de fumatori, timp de 6 ani, am invatat ca fumatorii sunt diferiti.

Unii oameni pun tigara electronica in gura si renunta definitiv la tigarile clasice. Altii au nevoie de cateva saptamani sau luni ca sa renunte. Unii incearca sa renunte, esueaza, si reusesc abia la a doua sau a treia incercare. Si desigur, tigara electronica nu este un produs adorat de toti fumatorii.

7. Alege concentratia de nicotina potrivita

Fumatorii au tendinta fie sa isi ia un elichid cu o concentratie mai mare, fie sa treaca direct la un elichid fara nicotina. Insa, niciuna dintre variante nu este indicata... poate functiona pentru unii, dar cu siguranta este mai greu asa. Ideal este sa incepi cu un elichid care are o concentratie de nicotina apropiata de tigarile pe care le fumai.

8. Experimenteaza!

Multi vaperi nu reusesc sa se impace cu tigara electronica din prima: fie modelul nu li se potriveste, fie concentratia de nicotina nu este cea care trebuie etc. De aceea este bine sa experimentezi pana cand vei gasi tigara electronica si un elichid potrivit pentru tine.

9. Fii la curent cu noutatile din industrie

Ziarele ne spun ca tigarile electronice ne pot salva viata intr-o zi, iar in alta zi ca sunt mai cancerigene decat cele clasice. Cel mai simplu mod este sa cauti sa gasesti si pareri ale specialistilor. Le gasesti in Romania pe diferite forumuri sau bloguri sau, daca nu, in strainatate.

10. Bucura-te de tigara electronica

Relaxeaza-te, savureaza aromele, afla cat mai multe despre dispozitivul pe care il folosesti si vei avea toate sansele sa reusesti sa renunti!

În curs de procesare...