Noutăți :: Care este pretul unei tigari electronice de calitate? -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Care este pretul unei tigari electronice de calitate?


Ai tot auzit de tigari electronice in ultima vreme. Si le vezi din ce in ce mai des pe strada, in cafenele sau chiar in supermarketuri, in mainile oamenilor care le utilizeaza. Te documentezi despre ele, afli cum functioneaza si ce beneficii au ele pentru sanatatea ta spre deosebire de tigarile clasice. Si mai ales afli ca ele sunt varianta cea mai buna pentru a te lasa de fumat, deoarece iti poti diminua treptat doza de nicotina din e-lichidul pentru tigara electronica. Apoi esti tentat/a sa incerci una pentru a vedea pe pielea ta beneficiile tigarilor electronice si pentru a reduce riscurile asupra sanatatii tale. Insa, cu atatea modele, componente, consumabile si diferite preturi ale tigarii electronice, nu stii de unde sa incepi. Esti total debusolat/a si nu ai habar daca sa cumperi o tigara electronica ieftina sau una scumpa.

 

Pretul tigarilor electronice reflecta calitatea


Piata tigarilor electronice din Romania a fost invadata in ultimii ani de produse contrafacute. Majoritatea produselor sunt facute in China, si cele de calitate si imitatiile ieftine, asa ca este destul de greu sa discerni si sa alegi un raport bun calitate-pret pentru tigara electronica. Cu o experienta de peste 5 ani in aceasta bransa, putem spune clar: pretul mic al tigarilor electronice refelecta calitatea indoielnica a produselor, produse care nu-ti vor oferi acea senzatie placuta si care se vor strica destul de repede.

 

Atunci cand vrei sa treci de la tigarile din tutun la tigarile electronice ai urmatoarele pretentii: sa aiba un gust bun, care sa-ti satisfaca nevoile de fumator si componentele sa fie fiabile. La cele ieftine, fake, gustul te va dezamagi si vei ajunge sa crezi ca asa sunt toate produsele. Sau ti se va arde foarte repede rezistenta. Sau ti se va scurge e-lichidul din clearomizor. Sau pur si simplu nu va mai functiona. In scurt timp, vei reveni la tigari clasice, care contin peste 10.000 de substante toxice, dintre care 69 sunt cancerigene. Asa ca singura solutie sa-ti dai seama de potentialul ei benefic este sa alegi pretul mai ridicat al tigarilor electronice. Doar asa vei avea parte de o experienta la fel de placuta ca cea obtinuta din fumatul clasic, dar mult mai sanatoasa si mai ieftina. Cauta recomandari printre prieteni sau pe Internet despre magazine care comercializeaza tigari electronice originale. Acestea iti vor oferi, pe langa calitate, si garantia produselor pentru eventualele defecte ascunse, deoarece consumabilele tigarilor electronice au o durata de viata limitata. Nu cumpara o tigara electronica ieftina, de la tarabe sau de pe site-uri de anunturi, caci o cumperi degeaba.


Care este pretul initial al unei tigari electronice originale?


Revenind la pretul unei tigari electronice, iti putem spune ca un produs de 50 de lei inseamna bani atuncati pe geam. O tigara electronica ieftina nu iti va oferi niciodata experienta unei tigari electronice cu un pret mai ridicat. Cu asa ceva risti sa bei e-lichidul, nu sa-l vapezi. Si cele originale se pot defecta, insa sansele sunt de 10 ori mai mici.

 

Atunci cand cumperi de pe site-uri serioase, cum ar fi Vipercig, ai toate sansele sa dai peste produse si servicii de calitate. Aici, pretul unui kit de tigara electronica, cu o singura baterie, este intre 100 si 150 de lei, iar cel al unui kit cu doua e-tigari intre 200 si 300 de lei. Apoi, periodic, va trebui sa inlocuiesti e-lichidul, care costa in jur de 30 de lei sticluta de 30 de ml si care ar trebui sa-ti ajunga cam o luna, daca obisnuiesti sa fumezi cam un pachet de tigari pe zi. Mai trebuie inlocuita si rezistenta clearomizorului, care costa aproximativ 10 lei si are o durata de viata intre 1-2 saptamani, depinde de cat de des vapezi. Bateria va trebui si ea schimbata, dar la un interval mult mai mare de timp, de circa 6 luni si vei da pe ea in jur de 50 de lei.

 

La un calcul foarte simplu, fumatul clasic te costa minim 500 de lei pe luna, avand in vedere ca pretul mediu al unui pachet de tigari este de 15 lei, pe cand pretul unei tigari electronice se amortizeaza inca din primele 30 de zile. Nu mai punem la socoteala, in cazul fumatorilor traditionali, banii dati pe dentist si medici. Concluzia este simpla: cumpara tigari electronice doar din surse de incredere, care iti ofera produse mai scumpe, dar considerabil mai bune si cu o durata de viata mai mare.

În curs de procesare...