Noutăți :: 4 beneficii ale utilizarii de tigara electronica -

Comanda telefonica: 0722.508.666

4 beneficii ale utilizarii de tigara electronica


Vaperii care au reusit sa renunte la fumat folosind tigara electronica sunt constienti de beneficiile acesteia. Pentru cei care inca sunt fumatori de tigari clasice, am alcatuit o lista a celor mai importante beneficii ale utilizarii de tigara electronica in locul fumatului.

 

1. Tigara electronica contribuie la o stare de sanatate mai buna

Cel mai evident beneficiu este cel al sanatatii. Pentru o persoana dependenta de nicotina, mentinerea viciului de a fuma este de cele mai multe ori de preferat in locul renuntarii la acesta, cu toate consecintele implicate. Consumul de tigara electronica, in schimb, reprezinta la ora actuala, cea mai buna alternativa la fumat, avand in vedere faptul ca studiile de specialitate confirma ca nu afecteaza starea de sanatate

 

2. Aromele de lichid de tigara electronica

Oferta variata de lichide de tigara electronica fac ca vapatul sa fie o experienta placuta si interesanta. Multi vaperi sustin ca diversitatea de arome interesante au avut o importanta mare in renuntarea la fumat. Tigara electronica incearca sa imite experienta fumatului, in special in privinta gustului. In acest sens, producatorii de e-lichide ofera o gama larga de lichide cu arome care imita tutunul. Totusi, datorita mecanismului de functionare al tigarii electronice, aroma de tutun nu ajunge sa fie fidela celei conferite de tigara clasica: tutunul ars. Din acest motiv, foarte multi vaperi aleg sa experimenteze si aromele de fructe sau diverse alte produse dulci, descoperind o noua experienta a vapatului, mult mai placuta si mai interesanta, ajutandu-i sa renunte la fumat in mod autentic. Cei mai multi dintre vaperi au afirmat ca, dupa o perioada in care au folosit tigara electronica fara sa fumeze tigari clasice in paralel, nu au mai perceput gustul tigarii clasice ca fiind unul placut. 

 

3. Tigara electronica si utilizarea ei in public

Tigara electronice este inodora si nu emite substante toxice si deranjante pentru cei din jur, exceptie facand cateva lichide care lasa totusi un miros. Persoanele care vapeaza intr-un mod discret si neostentativ nu ii deranjeaza pe ceilalti deoarece, daca e utilizata intr-un mod adecvat, vaporii raman in mare parte in plamani si nu se formeaza nori de fum. Practic, cei care stau intr-o camera cu un vaper, nu sunt expusi asa-zisului fumat pasiv. Bineinteles, exista locuri publice unde tigara electronica este inca interzisa: mijloace de transport in comun, evenimente oficiale, institutii publice unde vapatul este nepoliticos in aceeasi masura in care este mancatul sau consumul de bauturi alcoolice. In schimb, intr-un bar, club sau chiar la locul de munca (in functie de politica firmei), vapatul unei tigari electronice este putin probabil sa ii afecteze pe cei din jur.

 

 

4. Vapatul este mai comod decat fumatul

Multumita design-ului minimalist si capacitatii de functionare, vapatul este permis in multe locuri si situatii, spre deosebire de fumat. In special in sezonul rece, o tigara electronica este mult mai la indemana decat fumatul, care este interzis in orice fel de spatiu inchis. Inclusiv la locul de munca, productivitatea e probabil sa fie mult mai mare daca in loc de a pierde 10 minute pentru a iesi la o tigara, poti vapa chiar la birou, in timp ce lucrezi.

 

În curs de procesare...