Noutăți :: Tigara electronica Vipercig este cadoul perfect pentru fumatori -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Tigara electronica Vipercig este cadoul perfect pentru fumatori


La sfarsit de an ne promitem noua insine ca de anul viitor ne vom lasa de fumat, insa abandonam aceasta rezolutie de an nou dupa prima saptamana de incercare. Acum poti indeplini aceasta promisiune oricand fara stres sau chin, prin achizitionarea unei tigari electronice Vipercig. Daca nu esti tu “cel fumator”, poti alege sa faci un cadou “sanatos” cuiva drag.

Beneficiile folosirii unei tigari electronice Vipercig nu sunt deloc putine la numar. Tocmai de aceea iti enumeram doar cateva produse si avantajele lor, pentru a vedea ca lasatul de fumat nu a fost nicicand mai usor.

 

1. Poti trai aceeasi senzatie ca cea pe care ti-o ofera fumatul, fara a inhala atatea substante nocive

Tigara electronica a fost creata cu scopul de a putea sa traiesti aceeasi senzatie pe care ti-o ofera fumatul clasic, fara a inhala atatea substante nocive pentru organismul tau.

Cu tigara electronica Vipercig Ego W V2, vei vedea ca miile de chimicale daunatoare si chiar cancerigene inhalate atunci cand fumezi o tigara clasica sunt eliminate, ramanand doar substante care nu sunt nocive pentru sanatatea celor care folosesc tigara electronica si nici a celor din jur, cei care ar fuma pasiv.

 

2. Iti poti alege singur nivelul de nicotina din tigara electronica Vipercig

Nu toate lichidele folosite in tigara electronica Vipercig contin nicotina. De exemplu, pe site-ul nostru gasesti lichidele Liqua si Dekang in varianta cu 0 nicotina. Ai astfel libertatea de a-ti alege singur nivelul de nicotina de care simti ca ai nevoie.

 

3. Scapi de riscul de a te imbolnavi de cancer

Lichidul din tigara electronica poate contine nicotina(dupa caz),  propilen glycol sau glicerina vegetala sau combinatie intre cele doua baze si arome alimentare. Conform studiilor de pana acum, riscul de cancer scade considerabil gratie acestei compozitii cu 99,9% mai sanatoase, comparativ cu cea a unei tigari normale.

Stim ca tigara clasica are o multitudine de substante care irita gatul si provoaca tusea fumatorului. Folosind orice tigara electronica din gama Vipercig, poti sa uiti complet de acest disconfort. Lichidele pe baza de propilen glycol pot irita caile respiratorii la un procent mic de oameni. Nu provoaca nimic grav, doar o tuse usoara din cand in cand. Daca va incadrati in acel procent de aprox 1% dintre oameni, puteti sa alegeti lichidele pe baza de glicerina vegetala sau cu o concentratie mai mare de glicerina vegetala.

 

4. Lumea din jurul tau nu va mai fi deranjata de fumul de tigara

Este cunoscut faptul ca mirosul de tutun este neplacut pentru toata lumea. Majoritatea nefumatorilor(si unii dintre fumatori) sunt deranjati de fumul de tigara si de "mireasma" neplacuta pe care o prind hainele lor din cauza acestui fum.

Prin folosirea tigarii electronice Vipercig Ego W V2, scapi de aceasta neplacere si vei expira doar un abur, usor aromat in functie de ce sortiment de lichid alegi. Astfel, nu vei mai fi insotit de acel miros greu de tutun peste tot, pe unde mergi.

Mai mult decat atat, cei din jur nu vor mai fi deranjati de mirosul de tutun si nu vor mai avea de suferit din cauza fumatului la mana a doua, deoarece nu vei mai expira acel fum greu si neplacut ca atunci cand fumezi o tigara normala.

 

3. Economisesti o suma considerabila de bani

Din cauza cresterii continue a pretului tutunului, o persoana fumatoare ajunge sa cheltuiasca chiar si 30% din veniturile lunare pe tigarile clasice. Achizitionand tigara electronica Vipercig CE4+ XXL , vei reduce cu aproximativ 70% costurile atribuite fumatului, deoarece o sticla de lichid de 30 de ml iti poate ajunge pentru o saptamana sau chiar si pentru o luna, in functie de cat de mult o utilizezi.

 

4. Poti fuma aproape oriunde

Odata cu intrarea in vigoare a legii care interzice fumatul in anumite locuri, utilizarea unei tigari electronice a devenit din ce in ce mai avantajoasa. Folosind tigari electronice, ai libertatea de a fuma oriunde doresti, fara a fi constrans de legile in vigoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca tehnologia folosita pentru tigara electronica nu presupune combustie, ci doar o vaporizare a lichidului. Totusi, foloseste tigara electronica Vipercig cu respectul cuvenit celor din jur, mai ales cand vine vorba de anumite locatii. Este interzis prin lege vapatul doar in locurile de joaca pentru copii si in mijloacele de transport in comun!

Speram ca te-am convins de faptul ca achizitionarea unei tigari electronice Vipercig este cea mai buna alegere pe care o poti face pentru sanatatea ta si a celor din jurul tau. Gandeste-te la toate aceste beneficii si adopta o alternativa mai sanatoasa la fumat, economisind totodata si o suma considerabila de bani.

 

În curs de procesare...