Noutăți :: Vapatul pasiv de tigara electronica este inofensiv -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Vapatul pasiv de tigara electronica este inofensiv


 
 
Tigara electronica a fost inventata in 2003 de catre un farmacist chinez, iar de atunci a cunoscut imbunatatiri constante, devenind device-ul performant si inteligent de astazi. Totodata, exista multe persoane care nu inteleg cum functioneaza cu adevarat, ce contine lichidul pentru tigara electronica si ce efecte are asupra sanatatii.
 
Marile companii de tutun si companiile farmaceutice au suferit pierderi odata cu aparitia tigarii electronice, acestea simtindu-se amenintate ca vor pierde o cota semnificativa de clienti dependenti de tutun. Astfel, a inceput o campanie de denigrare care are ca scop dezinformarea oamenilor cu privire la tigara electronica si efectele sale asupra organismului, inclusiv cele ale vapatului pasiv, de catre cei din jur. 
 
Se cunosc multe situatii in care unele persoane au folosit tigara electronica in spatii inchise si au fost aproape luate cu asalt de cei din jur. Mai mult, anumite guverne au interzis utilizarea ei in spatiile inchise, absolut nefondat, considerand, prin analogie cu fumatul pasiv de tigari clasice, ca vapatul la mana a doua este la fel de periculos. Exista oare un pericol real daca stai in aceeasi incapere cu cineva care foloseste tigara electronica?
 
Studiile realizate in ultimii ani de catre numerosi cercetatori au relevat faptul ca tigara electronica este cu 95% mai putin daunatoare decat tigara din tutun, iar vaporii ce se formeaza prin incalzirea e-lichidului pentru tigara electronica nu sunt cu nimic mai toxici decat aerul din atmosfera.
 
Mai mult, vaporii din tigara electronica sunt inhalati complet de vaper, neexistand vapori produsi la foc continuu si eliberati in atmosfera, asa cum se intampla la o tigara obisnuita. Singura cantitate de vapori care ajunge in aer este cea expirata de vaper, fiind mult mai scazuta decat cantitatea de fum emanata de o tigara clasica.
 
Vaporii expirati de un vaper in momentul in care foloseste tigara electronica contin apa, compusi organici nedaunatori si folositi in diverse industrii adresate consumului uman, si nicotina, nivelul tuturor acestor substante fiind mult mai mic decat in tigarile clasice, care contine peste 3000 de substante toxice.
 
Tigarile electronice sunt solutia cea mai buna pentru cei ce vor sa renunte la fumat, dar si pentru a-i feri pe cei din jur de riscurile fumatului pasiv de tigari clasice. Tigara electronica este mult mai sigura decat fumatul clasic, atat pentru vaperi, cat si pentru cei din jurul sau, indiferent daca se afla intr-un spatiu inchis sau deschis, deoarece vaporii emisi nu contin substante cancerigene de nici un fel.
 
Daca iti doresti si tu sa fii mai sanatos si sa nu ii expui pe cei din jur la substante toxice, cumpara o tigara electronica de la Vipercig, un magazin online de tigari electronice de calitate. Produsele Vipercig sunt premium, dar preturile sunt competitive. De asemenea, specialistii nostri, cu o experienta notabila in domeniul tigarilor electronice, te vor ajuta cu placere sa gasesti tigara electronica potrivita nevoilor tale, pentru a avea o experienta poate chiar mai placuta decat cea pe care o ai fumand tigari clasice.
 
În curs de procesare...