Noutăți :: Lichidul pentru tigara electronica – o alternativa sanatoasa la fumat -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Lichidul pentru tigara electronica – o alternativa sanatoasa la fumat


Tigara electronica a devenit foarte populara in zilele noastre, fiind considerata cea mai buna alternativa pentru cei care vor sa renunte la fumat sau sa traiasca o viata mai sanatoasa. Studiile in domeniu, realizate de-a lungul ultimilor ani, au atestat faptul ca tigara electronica este cu 95% mai putin daunatoare decat o tigara cu tutun.

Eficienta acestui dispozitiv sta in lichidul pentru tigara electronica, care este incalzit cu ajutorul unei baterii pentru a livra nicotina in organismul utilizatorului. E-lichidul are la baza doar trei substante: nicotina lichida, glicerina vegetala si/sau propilen glicol si arome alimentare. Dintre acestea, aromele alimentare si baza din PG si/sau VG sunt complet inofensive pentru consumul uman, in timp ce nicotina, doar in doze mari, imposibil de atins prin utilizarea tigarii electronice, este toxica.

 

Daca utilizezi tigara electronica sau ai de gand sa devii vaper, uite ce ar trebui sa stii despre lichidul pentru tigara electronica:

 

PG sau VG?

Propilen glicolul este folosit cel mai des ca baza a lichidului pentru tigara electronica, fiind popular printre vaperi datorita faptului ca pune in evidenta mai bine aroma e-lichidului. In cazuri mai rare, propilen glicolul poate da reactii alergice unor oameni, acestora fiindu-le recomandat un lichid pentru tigara electronica ce are la baza glicerina vegetala. Ambele substante sunt sigure pentru consumul uman, ele fiind folosite de peste cinci decenii in industria alimentara, farmaceutica si cosmetica, fara a se inregistra efecte secundare negative.

 

Concentratia de nicotina

Lichidul pentru tigara electronica are diferite concentratii de nicotina, in functie de nevoile si preferintele fiecarui consumator. Un fost fumator inrait de tigari clasice va folosi un lichid pentru tigara electronica cu o concentratie mai mare de nicotina, de 18 mg/ml, pe cand un fumator moderat va opta pentru o concentratie care variaza intre 3mg/ml si 12 mg/ml. Unele sticlute de e-lichid folosesc procentele pentru a exprima concentratia de nicotina, un lichid pentru tigara electronica cu 1,8% fiind echivalent cu unul care contine 18mg/ml. Conform studiilor, bolile asociate cu fumatul nu indica nicio legatura cu nicotina ca substanta in sine, procesul de ardere a tutunului si restul de substante toxice fiind, de fapt, responsabile pentru efectele negative ale sanatatii.

 

Aromele

Pentru a da savoare lichidului, producatorii cunoscuti utilizeaza arome alimentare de calitate, care sunt deja aprobate pentru consumul uman si care nu au absolut niciun efect negativ.

Pentru a da o savoare interesanta lichidului pentru tigara electronica, producatorii utilizeaza arome alimentare de calitate, aprobate pentru consumul uman de institutiile responsabile, acestea neavand niciun efect negativ. In concluzie, lichidul pentru tigara electronica nu prezinta niciun fel de pericol asupra sanatatii, nici pentru vaperi, nici pentru cei din jur.

Pentru cei care doresc sa cumpere lichide pentru tigara electronica premium, recomandam brand-urile Liqua si Dekang, oferta completa putand fi gasita pe site-ul Vipercig.

În curs de procesare...