Noutăți :: Cum alegi tigara electronica potrivita pentru tine -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Cum alegi tigara electronica potrivita pentru tine


Daca esti fumator si iti doresti sa renunti la acest viciu daunator folosind tigara electronica, in mod sigur ai cateva dileme legate de tipul pe care sa il alegi. Avand in vedere oferta diversificata de pe piata de tigari electronice din prezent, este firesc sa iti fie dificil sa iei o decizie. De aceea, noi venim in ajutorul tau, oferindu-ti cateva sfaturi pe care le consideram utile:

 

Calitatea si siguranta sunt prioritare

Pentru a avea garantia ca tigara electronica achizitionata este de calitate, cel mai recomandat este sa apelezi la distribuitorii care importa direct de la producator. Nu te lasa pacalit de copii infidele doar pentru ca au un pret mai mic, pentru ca acestea nu indeplinesc normele standard de siguranta si calitate si nu merita sa te pui in pericol, aruncand si banii pe geam. Tigara electronica este o alternativa mai sanatoasa la tigarile clasice doar daca beneficiezi de calitatea unui dispozitiv original si fabricat conform standardelor din industrie. Chiar daca pretul unei tigari electronice originale este un pic mai mare, investitia merita pe termen lung, acestea fiind fiabile.

 

Informeaza-te cat mai temeinic citind review-uri pe blog-uri, forumuri si site-uri de specialitate

Studiaza temeinic parerile vaperilor de pe internet privind diversele modele de tigara electronica. La inceput vei fi usor ametit de parerile impartite, dar pe masura ce vei citi mai multe review-uri despre anumite produse, vei fi capabil sa iti faci o idee generala despre avantajele si dezavantajele diverselor tipuri si branduri de tigara electronica. Astfel, iti vei raspunde la multe intrebari si curiozitati si vei putea lua mai usor o decizie.

 

Cumpara-ti lichide pentru tigara electronica de diverse tipuri si neaparat de calitate superioara

Lichidul pentru tigara electronica este responsabil pentru 50% din experienta vapatului. Nu iti cumpara o cantitate mare din acelasi sortiment de e-lichid, deoarece te vei plictisi repede. Fiind un vaper incepator, cel mai bine este sa incerci diverse tipuri si arome si sa experimentezi, pentru a descoperi ce iti place cu adevarat si ce nu te incanta. 

In aceasta perioada afli ce tip de vaper esti. Iti plac mai mult aromele de tutun sau aromele mai exotice, de fructe sau dulciuri? Vrei ca experienta vapatului sa imite cat mai fidel experienta fumatului sau iti place sa fii o adevarata locomotiva cu aburi? Raspunsul la aceste intrebari iti vor determina decizia de cumparare. 

Daca vrei un throat-hit mai puternic, vei alege un lichid a carui baza are predominant propilen glicol. Daca vrei vapori mai densi si mai abundenti, glicerina vegetala se potriveste mai bine. Nu in ultimul rand, evita cat poti de mult lichidele pentru tigara electronica ieftine si nesigiliate corespunzator, indiferent cat de tentante pot parea ofertele speciale. Multi vaperi care au inceput cu e-lichide ieftine si de proasta calitate si-au facut o parere proasta despre vapat, in mod eronat, nebucurandu-se de experienta minunata de a vapa dintr-o tigara electronica de incredere.

În curs de procesare...