Noutăți :: Modul de tigara electronica Joyetech eVic AIO, dedicat vaperilor avansati -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Modul de tigara electronica Joyetech eVic AIO, dedicat vaperilor avansati


Dupa succesul inregistrat cu Joyetech AIO, prima tigara electronica din lume "all in one", una dintre cele mai cunoscute firme producatoare de moduri de tigara electronica lanseaza eVIC AIO, mult mai compacta si cu un design deosebit.

 

Modul de tigara electronica eVic AIO este un dispozitiv potrivit atat pentru cei care vor sa renunte la fumat cu o tigara electronica, cat si pentru cei avansati. La construirea acestuia, Joyotech a imbinat cele mai cunoscute elemente ale tigarilor electronice anterioare cu designul deosebit si cu un meniu complex, rezultand astfel cea mai fiabila si moderna tigara electronica in momentul actual.

 

Spre deosebire de modelele anterioare, modul de tigara electronica Joyotech eVic AIO functioneaza cu un acumulator de tipul 18650 si ofera posibilitatea inlocuirii rezervorului intern, atunci cand autonomia scade.

 

Mai mult, Joyotech eVic AIO se potriveste perfect in palma vaperului. Liniile elegante, colturile rotunjite si fetele laterale, cu insertii din piele ecologica si interschimbabile, ii ofera acestui mod de tigara electronica o nota superioara de eleganta.

 

Butonul de activare a Joyotech eVic AIO este perfect pozitionat, iar ecranul OLED (cu diagonala de 0.96 inch, dispus langa acesta, ii ofera vaperului informatii cu privire la nivelul de elichid si putere, care pot fi fi schimbate de pe butoanele de reglaj situate in partea inferioara a tigarii electronice.

 

 

Iata cateva dintre caracteristicile modului de tigara electronica Joyotech eVic AIO:

 1. atomizor incorporat, cu capacitatea de 3,5 ml;
 2. posibilitatea de a inlocui rezervorul intern si fetele laterale;
 3. alimentarea cu elichid se realizeaza prin partea superioara;
 4. gama variata de rezistente acceptate: 0.1 ohm, 3.5 ohm VW si 0.05ohm, 1.5 ohm temp control;
 5. wattaj ce variaza de la 1 la 75;
 6. se poate stabili temperatura elichidului de la 100 la 315 grade C;
 7. adaptor cu pin 510 pe arc, pentru atomizor extern;
 8. cut-off la 10 secunde;
 9. oprire/pornire la 5 click-uri;
 10. protectie imbunatatita in ceea ce priveste: scurt-circuitul, la rezistenta/wataj scazut, la supra-incalzire si la polaritate inversata;
 11. port micro-usb pentru incarcare si actualizare firmware - astfel, utilizatorii pot face modificari sau imbunatatiri publicate de Joyetech. Modul de tigara electronica eVic AIO vine din fabrica cu versiunea de firmware 4.02.

 

Alimentarea cu elichide

Poti uita de seringi si alte trucuri pentru a-ti alimenta tigara electronica. Modul Joyotech eVic AIO poate fi incarcat cu elichide in doua variante. Prima consta in desfiletarea intregii parti superioare, cu tot cu rezistenta, pentru a se turna elichid direct in rezervor. Cea de-a doua modalitate este prin desfiletarea capacului superior si turnarea elichidului prin cele doua orificii laterale, fara a fi nevoie de scoaterea rezistentei din rezervor.

Foarte important de precizat este ca atunci cand pui rezistente sub-ohm, sa nu folosesti elichide cu mai mult de 6mg nicotina pentru ca taria lichidului va fi mult mai ridicata, comparativ cu vaporizatoarele standard sau low-resistance.

 

 

Se poate folosi chiar si un acumulator tip 18650!

Spre deosebire de alte moduri de tigara electronica, varianta Joyotech eVic AIO poate functiona si cu un astfel de acumulator, care se inlocuieste extrem de usor, prin indepartarea capacului lateral al dispozitivului. Acesta nu este disponibil la achizitia modului.

 

 

Schimbarea modurilor de utilizare

Fiind o tigara electronica de ultima generatie, Joyotech eVic AIO poate fi setata sa functioneze in modurile VT/VW/Bypass/TCR, prin apasarea de 3 ori a butonului de pornire, dupa cum urmeaza:

 1. modul VT, in care se afiseaza: nivelul de incarcare al bateriei, ohm, wattaj, temperatura si tipul de rezistenta (Ni/ Ti);
 2. modul VW - pentru utilizarea cu rezistentele cu fir din kanthal
 3. modul VT-Ni - pentru utilizarea cu rezistentele cu fir Ni200
 4. modul VT-Ti - pentru utilizarea cu rezistentele cu fir Ti
 5. modul VT-SS316 - pentru utilizarea cu rezistentele cu fir SS316
 6. modul VT-TCR - pentru utilizarea cu orice alt tip de rezistenta, prin setarea manuala a coeficientului TCR
 7. modul Bypass - dispozitivul functioneaza ca un mod mecanic, cu un output constant de 75W
 8. modul RTC - ofera posibilitatea afisarii unui ceas digital sau analogic, in timp real.

 

 

La Vipercig iti oferim modul de tigara electronica eVic AIO Joyetech cu urmatoarele:

 • 1 x eVic AIO
 • 1 x NotchCoil 0.25ohm DL.
 • 1 x BF SS316 0.5ohm DL.
 • 1 x LVC Clapton 1.5ohm MTL.
 • 1 x QCS
 • 2 x mustiuce
 • 1 x Cablu USB
 • 1 x Adaptor
 • 2 x Stickere autocolante
 • 1 x Manual & Garantie
 • 1 x Brosura Atentionari.
În curs de procesare...