Noutăți :: Ce modele de tigari electronice pentru incepatori gasesti la Vipercig -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Ce modele de tigari electronice pentru incepatori gasesti la Vipercig


Daca esti cu adevarat hotarat sa renunti, odata pentru totdeauna la fumat, lasa deoparte plasturii si gumele cu nicotina, precum si inhalatoarele (care oricum nu sunt eficiente) si alege-ti cel mai bun device pentru a duce la bun sfarsit si pentru totdeauna lupta impotriva viciului – tigara electronica.

Vipercig este un magazin specializat in comercializarea tigari electronice Ego pentru incepatori si avansati, precum si consumabile de cea mai buna calitate, la pret competitiv. Avem o experienta de peste 10 ani pe piata de tigari electronice si ne mandrim cu faptul ca in 10 ani de activitate peste 20.000 de romani au renuntat la viciu cu una dintre tigarile noastre electronice.

Si pentru ca inca nu stii ce model de tigara electronica Ego ti s-ar potrivi, noi iti recomandam modelele urmatoare, care iti vor satisface nevoia de nicotina intr-un mod mai putin nociv, bucrandu-te de libertate maxima (pentru ca nu vei mai fi nevoit sa iesi afara pentru a-ti satisface viciul, odata cu intrarea in vigoare a legii antifumat).

Pentru ca suntem un magazin de tigari electronice specializat, te incurajam sa alegi doar modele de calitate, ca sa nu ai surprize. Crezi ca un pret mai mic in achizitia unei e-tigari este o oportunitate? Doar gandeste-te ca vei avea de pierdut - fie se va strica, fie niciodata nu se va ridica la inaltimea asteptarilor tale.

 

Iata cateva dintre modelele de tigari electronice EGO potrivite pentru incepatori, disponibile in magazinul nostru online:

Primul model de tigara electronica pentru incepatori este Vipercig CE4 Plus.

Inca de la aparitie, acest model de tigara electronica a ajutat foarte multe persoane sa renunte la viciu, printr-o investitie minima. Aceasta tigara electronica pentru incepatori este fiabila, clearomizorul are o capacitate mare (deci multi vapori) si poate fi folosita si de persoanele care fumeaza in jur de 1 pachet de tigari/zi. In plus, rezistenta vaporizare (pastila) poate fi schimbata, asa ca nu mai trebuie sa cumperi clearomizoare, ci doar pastilele respective. Kitul de tigara electronica pentru incepatori CE4 Plus contine: acumulator 650 mAh, care beneficiaza de un sistem de blocare prin 5 clickuri, care previne declansarea automata, 1 clearomizor, 2 pastile, un incarcator USB si un adaptor pentru priza, un manual de utilizare si o sticluta pentru reincarcare.

Cel de-al doilea kit de tigara electronica pentru incepatori este Vipercig CE4+ XXL (pentru cei care fumeaza mai mult de 1 pachet de tigari/zi si vor sa renunte la viciu).

Clearomizorul acestui model de etigara este avansat si se face remarcat prin cantitatea mare de vapori emanati. Foarte interesant este faptul ca are un acumulator cu filet de 1100 mAh (mai mulg cu 2 cm fata de versiunea cu 650 mAh), pentru autonomie pe toata durata zilei. Acest acumulator beneficieaza de sistem de blocare prin 5 click-uri, prevenind declansarea nedorita a acumulatorului.

 

Pe langa aceste kituri de tigara electronica pentru incepatori se numara si variantele Ego, disponibile in gama Vipercig sub forma a doua modele.

Primul este kitul de tigara electronica Ego W V2, care face parte din ultima generatie de tigari electronice si se deosebeste de precedentul model printr-un aspect puternic personalizat.

Clearomizorul de mare capacitate permite inserarea unei cantitati mai mari de lichid, un throat hit foarte bun, pentru ca tu sa beneficiezi de aceeasi senzatie ca atunci cand fumezi tigari clasice. Bateriile acestui model de tigara electronica pentru incepatori sunt asemanatoare celor din modelul Ego Tank si au o capacitate de 650 mAh.

Bineinteles, pe site este disponibila si varianta Ego W V2 XXL, destinata tot celor care fumeaza mai mult de 1 pachet de tigari pe zi. Datorita bateriei de 1100 de mAh, mai lunga cu 2 centimetri decat cea de 650 mAh si a clearomizorului de capacitate mare, tigara electronica Ego W XXL iti ofera nicotina de cursa lunga - o cantitate de vapori crescuta foarte mult timp.

 

 
În curs de procesare...