Noutăți :: Studiu: Tigara electronica ajuta in mod real la renuntarea la fumat -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Studiu: Tigara electronica ajuta in mod real la renuntarea la fumat


Tigara electronica

Un studiu publicat recent in jurnalul “Nicotine & Tobacco Research” a analizat felul in care metodele alternative de administrare a nicotinei, printre care si tigara electronica, ajuta la renuntarea la fumat.

 

Cercetatorii au oferit participantilor la studiu diverse metode alternative de administrare a nicotinei (plasturi, guma cu nicotina, tigara electronica), cu scopul de a-i ajuta sa reduca consumul de tigari clasice, acestia continuand sa fumeze in paralel. Rezultatele au relevat faptul ca, o reducere de 1% a cantitatii de monoxid de carbon inhalate corespunde cresterii cu un procent de 3-4% a sanselor unui fumator de a renunta complet la viciu. 

 

Dr Michael Siegel, de la Universitatea din Boston, considera ca utilizatorii de tigara electronica ce reduc numarul de tigari clasice cu 80%, au sanse cu 320% mai mari sa renunte complet la fumat. Dr. Siegel sustine ca, in general, vaperii reduc oricum consumul de tigari cu aproximativ 80%, la o perioada destul de scurta, dupa ce incep sa utilizeze tigara electronica.

Un aspect important al acestui studiu este faptul ca se confirma, inca o data, ca metodele alternative de administrare a nicotinei, printre care si tigara electronica, ajuta in mod real la renuntarea graduala la fumat. 

 

Daca aceasta metodologie confirma succesul unor produse ca plasturii sau gumele cu nicotina, de ce tigara electronica este privita in continuare cu atata scepticism, mai ales ca este cel putin la fel de eficienta? Este nicotina livrata de tigarile electronice cumva diferita de cea din plasturi sau gume? Nu, nu este – o confirma rezultatele studiului precum si afirmatiile Dr. Michael Sigel.

 

Mai mult, tigara electronica ofera celor care vor sa renunte la fumat un avantaj pe care celelalte metode alternative de administrare a nicotinei nu sunt capabile sa-l ofere: o experienta similara cu cea a fumatului, fara a-l expune pe utilizator substantelor toxice produse in timpul arderii tutunului. De la alegerea concentratiei nicotinei, la senzatia inhalarii aburului, pana la gestul de a duce ceva la gura, tigara electronica pare a fi cea mai eficienta metoda de a renunta la fumat.

 

Vipercig este un magazin de tigari electronice specializat, ce ofera produse si consumabile de cea mai buna calitate. De-a lungul a peste 10 ani de experienta pe piata de tigari electronice, mai mult de 20.000 de romani au reusit sa renunte la viciul fumatului cu una dintre tigarile electronice Vipercig. Alege si tu o viata mai sanatoasa si renunta la fumat cu ajutorul unei tigari electronice Vipercig!

În curs de procesare...