Mod VapeOnly vPower 18650 | Moduri electronice

Comanda telefonica: 0722.508.666

 
 
Mod VapeOnly vPower 18650
  • Mod VapeOnly vPower 18650
  • Mod VapeOnly vPower 18650
  • Mod VapeOnly vPower 18650

Mod VapeOnly vPower 18650

COD: mo_vape_vpower

Lista de prețuri: 240 Lei  

190 Lei

câștigați: 50 Lei (21%)
-21%
În stoc

Modul VapeOnly vPower 18650 este un mod ieftin de calitate buna, pe care noi l-am testat cu placere.

Am ales pentru comercializare varianta pe argintiu. 

MOD-ul vine cu incarcator USB de 420mAh si manual de instructiuni. Voltajul poate fi reglat de la 3.3V pana la 5.0V in trepte de 0.1V prin invartirea inelului de sub conector. 

Are afisaj digital de culoare rosie, cu 2 cifre, ce indica voltajul, impedanta rezistentei si numarul de vapori inhalati. Functioneaza cu acumulatori tip 18650 de capacitati diferite. 

Modul VapeOnly vPower este realizat din aluminiu si are un design ergonomic ce se potriveste oricarui vaper.

Functii:

On/off la 3 click-uri rapide iar butonul lumineaza in 3 culori indicandu-ne strarea de incarcare a bateriei. Culoarea verde de pe buton apare cand acumulatorul este incarcat peste 50% , galben cand acumulatorul este sub 50% iar cand butonul devine rosu bateria trebuie pusa la incarcat.

Dimensiuni

Lungime : 142.5mm | Diametru : 23.2mm | Greutate : 54g (100g cu tot cu acumulator Panasonic NCR 18650 3400 mAh)

Kitul nu contine acumulator. Pentru a functiona este nevoie sa achizitionati un acumulator de tip 18650, din sectiunea Acumulatori MOD.

Conectori clearomizoare

Dispune de filet eGo ridicat care va permite sa il folositi impreuna cu clearomizoare cu filet eGo cu "fusta" ex: Kanger EVOD , Kanger T2 CC fara a influenta fluxul de aer. Sigur ca functioneaza cu orice tip de clearomizor pentru MOD, pe filet ego, cum sunt majoritatea.

Protectie electronica

Daca butonul este apasat mai mult de 10 secunde intervine protectia electronica prevenind incalzirea si arderea rezistentei. Modul se poate opri si porni prin 3 apasari rapide de buton moment in care butonul va licari in cele 3 culori. Se porneste la loc cu inca 3 apasari rapide. Aceasta functie previne apasarea accidentala atunci cind tigara este in geanta sau in buzunar.

MOD-ul Vapeonly V-Power a reusit sa ne surprinda placut in teste. Fabricat din aluminiu anodizat este o tigara electronica usoara pentru dimensiunile sale. Masuratorile ne-au aratat ca vapeonly se tine de cuvant atunci cind promite ceva. Am impreunat acest mod cu un vaporizator miniProtank2 si o rezistenta de 2.5ohm si am masurat curentul furnizat in sarcina. Masuratorile au aratat ca indiferent de voltajul setat modul livreaza curentul afisat. Setat pe 5.0V am masurat la iesire 4.96V

Ca si la celelalte MOD-uri, le recomandam persoanelor care au mai folosit o tigara electronica si au idee ce inseamna gustul si cantitatea de vapori. Avand reglaje de wataj sau voltaj, puteti sa schimbati atat gustul cat si cantitatea de vapori oferita. In cazul in care nu ati utilizat tigari electronice si totusi doriti sa incepeti vapatul cu un MOD, va recomandam sa cititi cu atentie manualurile de instructiuni si sa vizionati videoclipuri pe youtube, cu MOD-ul achizitionat. In caz contrar riscati sa ardeti rezistenta si sa nu fiti multumiti de gustul pe care-l veti primi.

Niciunul

Produse din aceeasi gama

 
Rezistenta Joyetech pentru AIO
Rezistenta Joyetech pentru AIO

15 Lei   12 Lei

   
Rezistenta Emus
Rezistenta Emus

7 Lei

   
MOD Joyetech eVic VT 5000 mAh Temp Control
MOD Joyetech eVic VT 5000 mAh Temp Control

500 Lei   355 Lei

   
Clearomizor eLeaf iJust
clearomizor eleaf ijust

90 Lei

 
 
În curs de procesare...