Tigari electronice Constanta | Tigara electronica Vipercig.ro

Comanda telefonica: 0722.508.666

 
 
tigari electronice constanta

Tigari Electronice Constanta

COD: tigari_electronice_constanta

Suna acum: 0722508.666

În stoc

Un studiu realizat de IRES, “Fumatul in Romania” a fost lansat in ianuarie 2016 (http://www.ires.com.ro/articol/310/fumatul-in-romania), cu ajutorul a 2.074 de respondenti, cu varste peste 18 ani. In urma studiului, s-a constatat faptul ca 26% dintre respondenti cheltuie pe tigari, intre 1 si 30 lei in fiecare saptamana, o cincime dintre acestia intre 31 si 50 de lei, iar 30% investesc in tigari intre 51 și 100 lei saptamanal.

Totodata, studiul evidentiaza faptul ca procentul persoanelor care fumeaza tutun zilnic este mai ridicat in cazul celor cu varste intre 18 si 35 ani, comparativ cu celelalte categorii de varsta, in situatia personalor ce provin din mediul urban si in cazul barbatilor. Iar bolile cauzate de tutun inseamna 33.000 de decese pentru populatia romana, inregistrate anual. Tot anual, aproximativ 10.000 de romani se apuca de fumat, iar acest lucru se produce de la varste din ce in ce mai mici.

Constanta este al cincilea oras ca marime din Romania, de aceea Vipercig le ofera cetatenilor din Constanta posibilitatea de a incerca o metoda sigura pentru a renunta la fumat: tigara electronica. Cu ajutorul tigarilor electronice Vipercig, persoanele din Constanta pot sa reuseasca in incercarea de a renunta la acest viciu, fara sa intre in sevraj nicotinic.

In plus, odata cu votarea noii legi antifumat, cei mai multi dintre fumatorii din Constanta isi doresc sa gaseasca o rezolvare astfel incat sa-si poate satisface nevoia de nicotina in barurile sau cluburile preferate. Vipecig le ofera persoanelor care locuiesc in Constanta solutia la aceasta problema, precum si solutia pentru a beneficia de un stil de viata mai sanatos. Vipercig livreaza tigari electronice in Constanta, cu ajutorul carora constantenii pot economisi din banii cheltuiti pe tigari cu tutun, pot evita amenzile usturatoare prevazute pentru cei care nu respecta leaga antifumat si isi pot imbunatati viata sociala.

Chiar daca Vipercig nu are sediul in Constanta, deoarece suntem unul dintre cele mai populare branduri de tigari electronice din Romania, am decis sa adaugam si acest oras in lista noastra. Facem livrari in Constanta in termen de 24 de ore prin Fan Courier sau Cargus. Iar costul transportului pentru viitoarea ta tigara electronica este de numai 15 lei sau chiar GRATUIT, in cazul in care comanda ta depaseste suma de 250 de lei.

 

Cu ajutorul tigarilor electronice Vipercig, vei renunta la fumat o data pentru totdeauna! Daca nu stii care este modelul de tigara electronica potrivit pentru tine tie, suna-ne si un consultant de vanzari Vipercig te va ajuta sa gasesti tigara electronica perfecta pentru tine, in functie de stilul tau de fumat.

 

Magazinul Vipercig comercializeaza, atat in Constanta, precum si in cele mai importante orase din Romania, consumabile pentru tigari electronice, lichide, clearomizoare, baterii, MOD-uri.

Niciunul

Produse din aceeasi gama

 
Rezistenta Joyetech pentru AIO
Rezistenta Joyetech pentru AIO

15 Lei   12 Lei

   
Rezistenta Emus
Rezistenta Emus

7 Lei

   
MOD Joyetech eVic VT 5000 mAh Temp Control
MOD Joyetech eVic VT 5000 mAh Temp Control

500 Lei   355 Lei

   
Clearomizor eLeaf iJust
clearomizor eleaf ijust

90 Lei

 
 
În curs de procesare...