Tigari electronice Timisoara | Magazin online

Comanda telefonica: 0722.508.666

 
 
tigari electronice timisoara

Tigari electronice Timisoara

COD: tigari_electronice_timisoara

Suna acum: 0722508.666

În stoc

Conform unui studiu realizat de IRES, “Fumatul in Romania”, lansat in ianuarie 2016 (http://www.ires.com.ro/articol/310/fumatul-in-romania), pe un esantion de 2.074 indivizi de peste 18 ani, 26% dintre respondenti cheltuie saptamanal, pe tigari, intre 1 si 30 lei, o cincime dintre acestia intre 31 si 50 de lei, iar 30% cheltuie intre 51 și 100 lei saptamanal.

Lunar, aceste sume se cuantifica la cateva milioane si aduc o gaura in bugetul sanatatii. Pentru ca Timisoara este cel mai mare oras din Romania unde creste numarul bolnavilor de cancer cauzat de tutun (peste 1700 de operatii au loc anual la Spitalul Municipal), Vipercig le ofera o mana de ajutor celor care vor sa renunte la fumat eficient si fara a intra in sevraj nicotinic, prin serviciul de livrare tigari electronice Timisoara.

Astfel, fiecare fumator din Timisoara poate testa tigarile electronice Vipercig, care sunt de calitate premium, si ofera cele mai bune rezultate in reducerea adictiei de nicotina.

Decizia de a oferi tigari electronice in Timisoara are la baza si declaratia dr. Mircea Dan Ancusa, seful Clinicii de Chirurgie Oncologica de la Spitalul Municipal Timisoara, care evidentiaza ca, anual, “potrivit datelor statistice pe care le avem, pe numar de internari, pe numar de operatii, se vede ca numarul bolnavilor de cancer a crescut, din pacate. In medie, avem cam 2.000 si ceva de internari anual si un numar de 1.600 – 1.700 de operatii”.

In plus, Timisoara a devenit si primul oras din Romania in care s-au instituit, chiar de la ora 0.00, primele amenzi pentru fumatori. Si cum exista o contradictie intre legea antifumat si punerea ei in aplicare, livrand tigari electronice in Timisoara iti oferim solutia tuturor problemelor tale – de la sanatate, la banii pe care ii cheltui pe tigari si amenzi, la viata ta sociala.

Daca vrei o schimbare cu adevarat uimitoare, comanda tigari electronice in Timisoara de la Vipercig! Ofera-ti sansa sa iti distribui banii pe distractie si lucrurile care iti fac placere. Descatuseaza-te de viciu!

Chiar daca nu avem sediul in Timisoara, fiind unul dintre cele mai populare branduri de tigari electronice din Romania, nu puteam sa nu adaugam sa aceasta locatie in lista noastra. Facem livrari in Timisoara in 24 de ore prin Fan Courier sau Cargus. Costul transportului este de 15 lei sau este GRATUIT, in cazul in care comanda ta depaseste 250 de lei.

Alege tigari electronice Vipercig, pentru a renunta la fumat. Daca ai dubii in ceea ce priveste modelul de tigara electronica potrivita tie, suna-ne si intra in legatura cu un consultant de vanzari Vipercig. Noi iti putem recomanda un model de tigara electronica potrivit stilului tau de fumat.

Magazinul Vipercig comercializeaza, atat in Timisoara cat si in cele mai importante localitati din Romania, consumabile pentru tigari electronice, lichide, clearomizoare, baterii, MOD-uri.

Niciunul

Produse din aceeasi gama

 
Rezistenta Joyetech pentru AIO
Rezistenta Joyetech pentru AIO

15 Lei   12 Lei

   
Rezistenta Emus
Rezistenta Emus

7 Lei

   
MOD Joyetech eVic VT 5000 mAh Temp Control
MOD Joyetech eVic VT 5000 mAh Temp Control

500 Lei   355 Lei

   
Clearomizor eLeaf iJust
clearomizor eleaf ijust

90 Lei

 
 
În curs de procesare...