Noutăți :: Paste fericit de la Vipercig! -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Paste fericit de la Vipercig!


Anul acesta de Paste, sarbatoreste renasterea in viata ta inlocuind tigarile clasice cu o tigara electronica Vipercig. Primavara este momentul perfect pentru a aduce un pic de prospetime, iar daca esti fumator/are trecerea la tigara electronica este o modalitate buna de a face asta. Paste fericit de la Vipercig!

Deoarece tigarile electronice produc o ceata in loc de fum, le poti folosi oriunde, chiar si in locurile in care fumatul este interzis.

Tigarile electronice Vipercig te pot ajuta sa renunti la tigarile clasice si sa treci la un stil de viata mai sanatos.

Scapa de mirosul de fum persistent care patrunde in haine, in masina si in toata casa. Cu tigarile electronice nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta mirosului, deoarece nu exista fum. Vei simti cu adevarat mirosul de primavara!

De asemenea, vei putea obtine un avantaj la locul de munca deoarece nu vei mai pierde timp cu pauzele pentru fumat. Poti folosi tigara electronica oriunde, chiar si la locul de munca, astfel vei scapa de mustrarile sefilor si de certurile cu colegii.

Mai mult, ai visat vreodata sa ai o vacanta speciala sau poate iti doresti un laptop nou? Tigarile electronice Vipercig sunt mai ieftine decat tigarile clasice, astfel cu banii economisiti vei putea sa iti permiti anumite lucruri pe care pana acum nu le aveai.

Pastele este momentul ideal pentru a face o schimbare in bine!

Pentru mai multe informatii despre Vipercig, te invitam sa ne vizitezi site-ul sau sa ne contactezi la numarul de telefon 0722.508.666!

În curs de procesare...