Noutăți :: Este tigara electronica o alternativa pentru fumatori? -

Comanda telefonica: 0722.508.666

Este tigara electronica o alternativa pentru fumatori?


Este tigara electronica un ajutor pentru cei care doresc sa renunte la fumat? Noi iti vom spune ca „DA”, insa este posibil sa nu ne crezi pe cuvant. Cu toate acestea, exista mai multi medici care sunt de aceeasi parere cu noi, printre care si Dr. Konstantinos Farsalinos, de la Centrul de Chirurgie Cardiaca Onassis, din Grecia, cunoscut in intreaga lume pentru cercetarile sale.

Intr-un studiu realizat vara trecuta, acesta a condus o echipa de cercetatori care au analizat mai mult de 19.000 de utilizatori de tigara electronica din intreaga lume. Scopul acestui studiu a fost de a urmari obiceiurile utilizatorilor de tigara electronica. Potrivit Dr. Konstantinos Farsalinos, 81% dintre au declarat ca au renuntat la fumat complet cu ajutorul tigarii electronice. Aceasta rata de succes este destul de impresionanta, avand in vedere ca rata de succes a terapiilor de inlocuire a nicotinei (cum sunt plasturii si guma cu nicotina) este undeva intre 7% si 10%.

Printre cei care nu au renuntat complet, cei mai multi au raportat o reducere semnificativa a consumului de tutun, rata medie de tigari fumate a scazut de la 20 pe zi la 4. Asta inseamna o scadere masiva de 80% din cantitatea totala de tigari.

Noi cei de la Vipercig nu suntem impresionati de rezultatele studiului realizat de Dr. Konstantinos Farsalinos si echipa sa. Zilnic clientii ne spun de impactul pozitiv pe care tigara electronica l-a avut in viata lor.

De ce sunt fumatorii incantati de tigara electronica:

-    deoarece ofera nicotina in concentratii variabile
-    nu produce fum sau scrum
-    cei apropiati nu sunt expusi pericolelor fumatului pasiv
-    costa mult mai putin decat tigarile clasice
-    poate fi folosita aproape in toate locurile publice.

Poate tigara electronica sa te ajute sa renunti la fumat? Numai tu poti determina asta. Cu toate acestea, noi te incuram sa ii acorzi o sansa. Poate vei face parte si tu din grupul celor cateva milioane de fosti fumatori care au renuntat cu tigara electronica. Vipercig iti ofera tot ce ai nevoie pentru a incepe: kituri, elichide, consumabile si accesorii.

În curs de procesare...